domingo, 10 de enero de 2010

Fer servir el Jdownloader (1)

Hi ha pàgines que contenen fitxers molt interessants i de bona qualitat -en castellà- com ara:

http://www.vagos.es/forumdisplay.php?f=123

Un cop dins aquesta pàgina cal que ens registrem o, si tenim usuari, l'escribim on possa Nombre de usuario.

En el meu cas, sols cal possar la lletra m on està indicat amb la fletxa. L'ordinador recorda el meu usuari i me'l ofereix. Sols he de picar amb el ratolí en el missatge que apareix. Tot seguit, l'ordinador escriurà la contrassenya amb puntets.




Ara sols cal picar el botonet "Iniciar Sesión" i escollir el tipus de fitxer que ens interessa. Podria ser, per exemple, el que hem marcat en aquesta imatge.




Ara ens apareix la pagina on estan tots els fitxers agrupats per époques: moderno, contemporaneo, actual... Escollim el grup que volem, per exemple, el marcat en vermell:



Dins d'aquests grups apareixen tants fitxers que costa trobar el que volem. Per solventar-ho les persones que gestionen aquesta pàgina habitualment posen un index:



Llegir-los un per un continua sent un problema. Cal pensar que busquem i fer servir la combinació de tecles CTRL F

A sota de la pantalla ens apareixerà una capseta on possarem una part del títol del fitxer que ens interessi.

Un cop hem trobat el primer lloc on apareix, mirarem si hi han més i decidirem quina ens interessa més. Per exemple ens pot interessar que estigui en Rapidshare.

Ara possem en marxa el Jdownloader.

En la pàgina escolliremla zona de codi i la seleccionem amb el ratolí i -amb el botó dret- polsem COPIAR. Automàticament el Jdownloader el carrega. Sols caldrà polsar el triangle BLAU i esperar que acabi.

Qué és la zona de codi. Possarem un exemple d'un fitxer que dubto tingui problemes de drets d'autor: Metròpolis de Fritz Lang de l'any 1927. La podem trobar a:

http://www.vagos.es/showthread.php?t=531331

Si anem baixant veurem un requadre de color blanc:



Hem de seleccionar tot el que hi ha dins aquesta capseta amb el ratolí i polsar copiar.

Anem al Jdownloader i podrem veure que -no cal ni copiar-ho- ja ho ha agafat.

Ara el Jdownloader mirarà si els fitxers estan disponibles. En cas afirmatiu ens ho indicarà amb una mena de semàfor verd. Sols cal polsar el triangle de color verd de la part superior dreta:



El resultat es quedarà on l'hagim dirigit que ho podem veure (dins el Jdownloader) en Settings / Basics / Download and connections sota la capseta de cartró. Podem anar directament on s'ha quedat el fitxer amb la capseta de cartró que hi ha a la part superior del Jdownloader (si l'hem activat).




Continuarà....

No hay comentarios:

Publicar un comentario